نظرتون چیه اولین دستور آشپزیمون رو با یک دسر گلابی شروع کنیم که هم خوشمزست و هم مناسب این فصل .
من این دسر رو تازه یاد گرفتم و تا حالا ۲ ، ۳ بار درست کردم که خیلی مورد استقبال اطرافیان قرار گرفته ، طرز تهیه سادهای داره و وقت زیادی نمیبره.
عکس این دسر رو هم براتون گرفتم و اینجا گذشتم که ببینین . من همیشه معتقدم یک عکس زیبا از غذا قطعاً انگیزهٔ قویی برای پختن و چشیدن اون غذاست .
خوب برای این کار چند تا گلابی خوشگل و خوش قدو بالا (ترجیحا هم اندازه) احتیاج داریم .اگر تعداد مهمونا کم هستن بهتره برای هر مهمون یک گلابی در نظر بگیریم مثل کاری که من در این عکس کردم ولی اگر مهمون زیاد دارین میتونین هر گلابی رو به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنین.
مواد لازم : ( برای ۴ نفر )
- ۴ تا گلابی هم اندازه ( هر مدل گلابی که دوست درین)
- یک نصف بطری شراب قرمز (بهتره شرابی انتخاب کنین که شیرین باشه بعضی شرابها کاملا مزه میوه دارن که بسیار مناسب برای این کار خواهند بود)
- نصف پیمانه شکر
- ۳ عدد چوب دارچین
- نصف قاشق چای خوری وانیل
- یک قاشق غذا خوری عسل
گلابی هارو بعد از شستن پوست بگیرین اگر از گلابی درسته استفاده میکنین بهتره سیخ سر گلابی رو نکنین . در یک قابلمه گلابیها رو با شراب و شکر و دارچین بپزید تقریبا یک ساعت میکشه تا گلابیها کاملا نرم بشن توجه کنین که اگر بیش از حد نرم بشن زمان سرو کردن دچار مشکل میشین بنابرین در حدی که نوک چنگال داخلشون فرو بره کافیه حتی اگر مغز گلابیها سفت باشه مشکلی نیست .
در این یک ساعت سس شراب شما حسابی به خورد گلابیها رفته بهتره هر ۱۵ دقیقه گلابی هارو بچرخونین تا کاملا قرمز بشن زیر ۱۰ دقیقهٔ آخر وانیل رو اضافه کنین وقتی زیر گاز رو خاموش کردین گلابی هارو با دقت از باقی مانده سٔس در بیارین و یک قاشق عسل رو به شراب اضافه کنین ۵ دقیقه بذارین شراب و عسل با هم بجوشن اینجوری سس شما غلیظ تر و خوشمزه تر میشه . دقت کنین که حتما باید برای سرو کردن مقداری سٔس داشته باشین پس اگر موقع پخت شراب کم اومد باید اضافه کنید.
گلابی هارو توی ظرف کشیدهٔ بلور یا گرد بچینین و سٔس رو روشون بریزین من در این عکس از چوبهای دارچین و برگه نعنا برای تزئین استفاده کردم . شما حتی میتونین گلابی هارو در ظرفهای یک نفره سرو کنین که بسیار ایده جالبیه برای یک دور همی ۴ ، ۵ نفره. نوش جان
اگر درست کردین ،چشیدین و دوست داشتین باز هم به صفحهٔ من ناخنک بزنین .
مرسی
این دسر خیلی زیباست باید خوشمزه هم باشه!