خوب دستور امشب ماهی با سس انار بهتون قول میدم از خوردنش خیلی لذت ببرین .
این غذا هم نسبتا سادست و وقت زیادی نمیبره .
مواد لازم :
ماهی سالمون ( برای دوستان داخل ایران توصیه میکنم از ماهی جنوب استفاده کنن)
گشنیز تازه
پیاز داغ
سیر تازه
دانه انار تازه
رب انار
زعفران
ماهی هارو بعد از شستن به تکههای نسبتا بزرگ تقسیم کنین .به نحوی که برای هر نفر یک برش کافی باشه . بعضیها برای فرار از بوی ماهی و کثیف شدن گاز ترجیح میدن ماهی رو داخل فر بپزن این کاملا به سلیقه شما بستگی داره ولی به عقیده من برای این غذا ماهی سرخ شده لذیذ تر خواهد بود .
توصیهٔ من برای خوشمزه تر شدن غذا اینه که ماهی هارو از شب قبل در زعفران، نمک و آب نارنج یا لیمو ترش با چند حبه سیر بخوابونید این مواد قطعاً ماهی شمارو خوش طعم تر میکنه.
در ماهی تابه ماهیهای زعفرانی شده را سرخ کنین هر چه ۲ طرف ماهی شما طلایی تر بشه جلوه و مزه بهتری به غذا میده.
در ظرف دیگری گشنیز تازهٔ خورد شده را سرخ کنین دقت کنین که سبزی سیاه نشه گشنیز به خاطره عطر خوبی که داره در این غذا استفاده میشه و هر چی بیشتر سرخش کنین در حقیقت عطر کمتری ازش باقی میمونه پس نذارین رنگ تازهٔ سبزی از بین بره بعد از ۵ دقیقه دونههای انار ، پیاز داغ و سیر رو به گشنیزها اضافه کنید . من از کمی زردچوبه هم در این غذا استفاده میکنم .
وقتی مواد خوب باهم سرخ شدن اونها به ماهیها که حالا کاملا طلایی هستن اضافه میکنیم ،اگر در این قسمت کمی هم از آبه نارنجی که ماهی رو توش خوابونده بودین به مواد بزنین غذا خوش طاعم تر میشه.
وقتی مواد شما کاملا دست به دست هم دادن و ماهیها به مواد آغشته شدن رب انار رو اضافه کنین شاید یک یا ۲ قاشق غذا خوری کافی باشه . بلافاصله زیر غذا رو خاموش کنین .
من برای سرو این غذا از سیب زمینی سوئدی کمک گرفتم که بعدها دستورش رو براتون میزارم شاید شما دوست داشته باشین این ماهی رو با برنج میل کنید.
نوش جان
این مدل ماهی که فوق العاده خوشمزه میشه، من هم ازت یاد گرفتم ولی به خوشمزگی ماهی که تو درست میکنی نشد !!