سلام
قبل از هر چیز روز عشق رو به همه تبریک میگم . من امروز تصمیم گرفتم با یک کیک شکلاتی لذیذ به خونه شما بیام .
بهتره یک اسم قشنگ برای کیک امشب انتخاب کنیم یک اسمی که تو ذهن هممون بمونه . از اونجایی که امشب شب عشق و شما اگر این کیک رو با یک بستنی وانیلی میل کنین تا ابد عاشقش میشین من میخوام اسمش رو عاشقانهٔ شکلاتی بذارم !
پختن این کیک خیلی آسونه ، زمان بسیار کمی نیاز داره ،بر خلاف بقیه کیکها شما احتیاجی به شیر و آرد ندارین .
خوب میریم سر مواد لازم : ( برای ۴ نفر)
۴ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذا خوری شکر
۴۰۰ گرم شکلات (شکلات تیره)
۱۵۰ گرم کره
یک قابلمه آب رو روی گاز بذارین تا به جوش بیاد و شروع به بخار کردن کنه ، یک کاسه نشکن رو روی بخار قابلمه قرار بدین و شکلات و کره رو توش بریزین و به حال خودشون بذاری تا ذره ذره با بخار آب ذوب بشن ، برای این کار ازکتری آب جوش هم میتونین استفاده کنین ، وقتی خوب آب شدن هم بزنین تا خوب با هم مخلوط بشن تا زمانی که مایه کاملا یک دست و صافی به دست بیاد .
مخلوط شکلات و کره رو از روی حرارت بردارین تا کمی خنک بشه در این فاصله سفیده و زرده تخم مرغ هارو از هم جدا کنین ،در یک ظرف زردهها رو با نصف شکر خوب مخلوط کنین ، توصیه میکنم از هم زن برقی استفاده کنین ، در ظرف دیگه سفیدهها رو با باقی موندهٔ شکر بزنین تا جایی که سفیدهها از هم زن نریزن .
مخلوط شکلات و کره رو به زردهها اضافه کنین و با یک قاشق چوبی خیلی آروم مخلوط کنین در مرحلهٔ آخر سفیدهها رو اضافه کنین و با همون قاشق چوبی خیلی آروم مخلوط کنین .
حالا مایه کیک شما کاملا حاضر بهتره از قالبهای یک نفر برای این کیک استفاده کنین ، طبق معمول همهٔ کیکها داخل قالب هارو حسابی چرب کنین و خیلی آروم مایه کیک رو بریزین تو قالب ها.
قالب هارو داخل فر که از قبل حسابی داغ کردین قرار بدین ،مدت زمان پخته این کیک حداکثر نیم سات با درجه ۴۲۵ فارنهایت .
دقت کنین که همهٔ خوشمزگی این کیک به شل بودن مایه شکلاتشه پس بر خلاف کیکهای دیگه نباید بذارین خشک و سفت بشه میتونین در طول مدت پخت یک خلال دندون داخل کیک بزنین در حدی که روی کیک پخته باشه و شکلات داخلش آبکی باشه کیک شما آمادست .
من امشب برای سرو این کیک از بستنی وانیلی و میوه استفاده کردم که فکر میکنم ترکیب خوبی برای عاشقانهٔ شکلاتی شما باشه .
هلی جون این دسر عاشقانه شکلاتی باید گرم سرو بشه یا میتونیم بزاریم خنک شه و بعدا سرو کنیم؟؟
هر چی کیک شما گرم تر باشه بهتره چون شکلات داخل کیک هم داغ تر خواهد بود و با سردیه بستنی بسیار جالب میشه