امشب با یک شنیتسل مرغِ تازه ، ترد و خوشمزه به خونه شما اومدم . غذایی که معمولا یا بیرون از خونه صرف میشه و یا حاضری تهیه ، در ماهیتابه سرخ و نوش جان میکنیم . غافل از اینکه درست کردن یک شنیتسل تازه در اشپزخونهٔ گرم و دلپذیر خونه قطعاً طعم و مزه دیگری داره که وقت چندانی هم از شما نمیگیره .
مواد لازم :
سینهٔ مرغ بدون استخوان به ازای هر نفر یک عدد
آرد سوخاری مرغوب
تخم مرغ به ازای هر نفر یک عدد
زعفران ، پودر سیر ، نمک ،فلفل و آب لیمو ترش به مقدار نیاز
سینههای مرغ را بعد از شستن داخل یک کیسه فریزر بپچید و با گوشکوب بکوبینن تا حدی که کمی نازک و یک دست بشند دقت کنید که اگر مرغ رو داخل کیسه نذارید در اثر کوبیدن شکلشون رو از دست میدن و تکه تکه میشن.
مرغها رو به آب لیمو و زعفران خوب آغشته کنین سپس در یک کاسه جداگانه تخم مرغها رو خوب هم بزنین و مرغ هارو در آن بغلتانید تا کاملا به تخم مرغ آغشته بشن .
در یک کیسه زیپ دار آرد سوخاری ،نمک ، فلفل و پودر سیر رو مخلوط کنین . نکته اینجاست که هر چه آرد سوخاری شما دانه ریز تر و خالص تر باشه شنیتسل شما لطیف تر و ترد تر خواهد شد.
یکی یکی سینههای مرغ رو داخل کیسه آرد کنین ،در کیسه را ببندین و حسابی تکان بدین که مرغ شما کاملا پوشیده از آرد بشه .
ماهیتابه با روغن کم و شعلهٔ ملایم آخرین مرحله از پخته شنیسل شماست . هر چه مرغهای شما نازک تر باشن طبیعتاً زمان کمتری برای پخت احتیاج دارن اگر با شعلهٔ زیاد شنیتسل هارو سرخ کنین روی آرده سوخاری شما میسوزه و این باعث خشک شدن غذای شما میشه ،بنابر این با سر صبر و حوصله زمان کافی رو برای سرخ کردن ۲ طرف شنیتسلتون صرف کنین.
من امشب این غذا رو با قارچ و اسفناج تفت داده شده به همراه سیب زمینی و زیتون سرو کردم که این کاملا به سلیقه و انتخاب شما بستگی داره .
که وجه تمایز شنیتسل امشب شما با شنیتسل حاضری و یا رستوران در تازگی ، ترد تر بودن و سالم تر بودن آن است .
نوش جان
تا یادم نرفته اضافه کنم که اگر به صفحهٔ من ناخنک زدین و خوشتون اومد با اشتراک گذاشتن اون در فیسبوک حمایتم کنین .
ممنون
واقعا" هم شنیتسل خونگی خیلی خوشمزه تره. من پیشنهاد میکنم به جای آرد سوخاری از آرد سفید یا آرد برنج استفاده بشه چون خیلی لطیف تر از ارد سوخاریه. همینطور برای شنیتسل ماهی یا فیش اند چیپس.