سلام به همگی
منوی امشب یک مرغ بسیار لذیذ و سادست که به راحتی میتونه سفره آرای منزل شما باشه .
پختن این مرغ خیلی آسونه ،وقت زیادی نمیگیره ،ظرف زیادی کثیف نمیکنه و جزو غذاهای رژیمی به حساب میاد .
من امشب از قسمت بالای ران مرغ استفاده کردم به دلیل اینکه چربی موجود در این قسمت از خشک شدن مرغ در فر جلوگیری میکنه و طعم خوبی هم به غذا میده. ممکنه شما دوست داشته باشین از سینه یا ران مرغ استفاده کنین فقط توجه داشته باشین که برای درست کردن ران زمان بیشتری لازمه همچنین اگر از سینهٔ مرغ استفاده میکنین حتما در فکر تهیه یک سٔس هم باشین چون قطعاً خشک خواهد شد.
معمولان چون این قسمت از مرغ گوشت کمتری داره بهتره برای هر نفر ۲ یا ۳ تکه مرغ در نظر بگیرین . همهٔ خوشمزگی غذای شما به اینه که از شب قبل مرغ هارو به مواد آغشته کنین تا کاملا مزه دار بشن . من برای این کار از :
روغن زیتون ، زعفران ، نمک/فلفل ، سیر تازه ،اویشن خشک شده و آب نارنج
استفاده کردم . مرغ هارو بعد از شستن داخل یک کیسه زیپ دار ریختم و تمام این مواد رو اضافه کردم ،در طول ۲۴ ساعتی که این مواد در یخچال هستن چند بار کیسه را بیرون بیارین و تکون بدین تا مطمئن بشین تمام قسمتهای مرغ به مواد آغشته شدن.
داخل یک ظرف پیرکس رو با کاغذ آلومینیوم بپوشونین ، مرغها رو با تمام مواد داخل کیسه روی کاغذ بریزین . اطراف کاغذ رو جم کنین و حسابی با دست فشار بدین به طوریکه به شکل یک بستهٔ آلومینیومی در بیاد . به این طریق هم مرگه شما کملن پخته میشه و هم تمام مواد به خورد مرغها میره .
برای پختن و خوش رنگ شدن این مرغها در فر یک ساعت زمان نیاز هست که بسته به درجه فر و مقدار مرغ شما این زمان متغیر خواهد بود .
این غذا برای سرو حتما نیاز به همراهی سبزیجات داره. من برای این کار از مارچوبه ، فلفل دلمه و هویج پخته شده استفاده کردم که این مورد کاملا به سلیقه شما بستگی داره .
همون طور که گفتم این غذا خیلی ساده و خوشمزست در ضمن بسیار کم کالری برای دوستان رژیمی عزیز.
نوش جان
در ضمن طبقه معمول همیشه اگر از این غذا خوشتون اومد با به اشتراک گذاشتنش در فیسبوک بقیه دوستان رو هم باخبر کنین ،همچنین اگر سوالی یا نظری داشتین میتونین در پایین همین صفحه من رو با خبر کنین.
Post a Comment