دوباره سلام به شما که از این وبلاگ استقبال میکنین و من رو به آشپزخونههاتون میبرین :)
این دستور به یک غذای مکزیکی اختصاص داره . غذای خوش خوراک و راحتی که برای یک شام و دور همی دوستانه خیلی مناسبه .
برای این غذا شما به مواد زیر نیاز دارین :
گوشت چرخ کرده گوساله
نان مخصوص تاکو ( در خارج از ایران این نوع نان در بسته بندیهای مخصوص تاکو به فروش میرسه اگر در ایران برای تهیه این نان دچار مشکل شدین از نان لواش نازک هم میشه استفاده کرد)
پنیر موتزارلا
یک کنسرو لوبیا ریز سیاه
همچنین در زمان سرو شما به گوجه فرنگی تازه خورد شده ،فلفل دلمه ، پیاز بنفش نگینی شده ، کاهو ریز شده و در صورت تمایل کمی فلفل تند تازه احتیاج دارین .
گوشت چرخ کرده رو مثل همیشه با پیاز داغ سرخ میکنیم ، دقت کنین گوشت نباید گلولههای درشت داشته باشه تا جایی که ممکن با کفگیر گوشت رو از هم باز کنین . نمک ،فلفل ، پودر سیر و زردچوبه رو به گوشت اضافه کنین ،در ظرف رو بذارین تا گوشت با آب خودش کمی بپزه.
من در اینجا کمی ادویه مخصوص تاکو که در بستههای نان تاکو هست استفاده میکنم که باز اگر در دسترس شما نیست میتونین کمی چیلی یا فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، زیره سبزو پودر پیاز به این غذا اضافه کنین .
بعد از اینکه گوشت با این ادویهها سرخ شد و کمی با آب خودش پخت یک قاشق غذا خوری رب گوجه به گوشت اضافه کنین . در صورتی که گوشت آبی برای پختن نداشت یک ته استکان آب اضافه کنین ، دقت کنین این غذا نیازی به گوشت آب دار نداره پس با وسواس آب بریزین.
بعد از مطمئن شدن از پخت گوشت لوبیاهای سیاه رو اضافه و با گوشت مخلوط کنین.
در نهایت گوشت رو با کفگیر داخل نانها میریزین ، چون مهمانان شما سر میز باید داخل نانهاشون رو با گوجه ، فلفل دلمه ، کاهو و پیاز تازه پر کنن وظیفه شماست که جا به اندزهٔ کافی داخل نانها بذارین و اونها رو لبریز از گوشت نکنین . بخصوص اگر از لواش ایرانی استفاده میشه دقت کنین که نانها پاره نشن این امر ممکنه در اثر آب دار بودن گوشت و یا بیش از حد پر شدن نانها رخ بده.
همونطور که از گوشت شما بخار بلند میشه پنیر موتزارلا رو اضافه کنین و نان هارو بدون اینکه تاا کنین و به صورت لقمه در بیارین سرو کنین.
قشنگی سرو این غذا به مخلفاتیه که شما با سلیقه خاص سر میز میچینین .
اصل این غذا بسیار تند مزه هست که باز هم باید اضافه کنم مقدار تندی بسته به سلیقه افراد میتونه تغییر کنه. در بعضی مورد حتی میشه پنیر رو هم سر میز گذاشت تا هر کس به اندازهٔ دلخواه خودش بریزه .
من فکر میکنم این منوی مناسبی برای یک دور همی دوستانه و خودمانی باشه . شما میتونین برای سرو از یک نوشیدنی خنک هم استفاده کنین تا در کنار این غذای تند و تیز ترکیب خوبی ایجاد کنه.
نوش جان
این دستور به یک غذای مکزیکی اختصاص داره . غذای خوش خوراک و راحتی که برای یک شام و دور همی دوستانه خیلی مناسبه .
برای این غذا شما به مواد زیر نیاز دارین :
گوشت چرخ کرده گوساله
نان مخصوص تاکو ( در خارج از ایران این نوع نان در بسته بندیهای مخصوص تاکو به فروش میرسه اگر در ایران برای تهیه این نان دچار مشکل شدین از نان لواش نازک هم میشه استفاده کرد)
پنیر موتزارلا
یک کنسرو لوبیا ریز سیاه
همچنین در زمان سرو شما به گوجه فرنگی تازه خورد شده ،فلفل دلمه ، پیاز بنفش نگینی شده ، کاهو ریز شده و در صورت تمایل کمی فلفل تند تازه احتیاج دارین .
گوشت چرخ کرده رو مثل همیشه با پیاز داغ سرخ میکنیم ، دقت کنین گوشت نباید گلولههای درشت داشته باشه تا جایی که ممکن با کفگیر گوشت رو از هم باز کنین . نمک ،فلفل ، پودر سیر و زردچوبه رو به گوشت اضافه کنین ،در ظرف رو بذارین تا گوشت با آب خودش کمی بپزه.
من در اینجا کمی ادویه مخصوص تاکو که در بستههای نان تاکو هست استفاده میکنم که باز اگر در دسترس شما نیست میتونین کمی چیلی یا فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، زیره سبزو پودر پیاز به این غذا اضافه کنین .
بعد از اینکه گوشت با این ادویهها سرخ شد و کمی با آب خودش پخت یک قاشق غذا خوری رب گوجه به گوشت اضافه کنین . در صورتی که گوشت آبی برای پختن نداشت یک ته استکان آب اضافه کنین ، دقت کنین این غذا نیازی به گوشت آب دار نداره پس با وسواس آب بریزین.
بعد از مطمئن شدن از پخت گوشت لوبیاهای سیاه رو اضافه و با گوشت مخلوط کنین.
در نهایت گوشت رو با کفگیر داخل نانها میریزین ، چون مهمانان شما سر میز باید داخل نانهاشون رو با گوجه ، فلفل دلمه ، کاهو و پیاز تازه پر کنن وظیفه شماست که جا به اندزهٔ کافی داخل نانها بذارین و اونها رو لبریز از گوشت نکنین . بخصوص اگر از لواش ایرانی استفاده میشه دقت کنین که نانها پاره نشن این امر ممکنه در اثر آب دار بودن گوشت و یا بیش از حد پر شدن نانها رخ بده.
همونطور که از گوشت شما بخار بلند میشه پنیر موتزارلا رو اضافه کنین و نان هارو بدون اینکه تاا کنین و به صورت لقمه در بیارین سرو کنین.
قشنگی سرو این غذا به مخلفاتیه که شما با سلیقه خاص سر میز میچینین .
اصل این غذا بسیار تند مزه هست که باز هم باید اضافه کنم مقدار تندی بسته به سلیقه افراد میتونه تغییر کنه. در بعضی مورد حتی میشه پنیر رو هم سر میز گذاشت تا هر کس به اندازهٔ دلخواه خودش بریزه .
من فکر میکنم این منوی مناسبی برای یک دور همی دوستانه و خودمانی باشه . شما میتونین برای سرو از یک نوشیدنی خنک هم استفاده کنین تا در کنار این غذای تند و تیز ترکیب خوبی ایجاد کنه.
نوش جان
Post a Comment