سلام
میدونم که تعطیلات عید بهتون خوش گذشته و علاوه بر خاطرات شیرین یک مقدار اضافه وزن هم ازش به یادگار نگه داشتین :)
امشب براتون یک غذا پر از سبزیجات تازه و خوشمزه دارم که امیدوارم تنوع خوبی باشه برای شبهای بهاریتون.
این غذا اصالتاً غذای چینی محسوب میشه و خوب ما طبق معمول همیشه با افزودن اسانسهای خوشمزه ایرونی طعم اون رو به ذائقهٔ خودمون نزدیک میکنیم.
مواد لازم :
فیله تازه مرغ
فلفل دلمه در ۲ رنگ ، هویج ، کلم بروکلی ، پیاز بنفش ، قارچ ، سیر تازه
بادام هندی
نودلِ چینی (در ایران نودلیت)
سٔس سویا و مقداری کنجد
پیاز و فلفل دلمهها رو به صورت خلالهای باریک و بلند ببرید .پیاز و سیر رو به مدت چند دقیقه تفت بدین در حدی که پیاز طلایی بشه دقت کنین که پیاز داغ درست نکنین فقط تا جایی که پیاز طلایی رنگ بشه کافیه.
پیاز رو از روی اجاق بر دارین و در ظرفی جداگانه بریزین سپس فلفل دلمه ،خلالهای بسیار نازک و باریک هویج و کلم بروکلیهای خورد شده را سرخ کنین باز هم تا جایی که سبزیجات ظاهر تازه و خوش رنگ خودشون رو حفظ کنن و شکننده نشن ، سپس در ظرفی جداگانه فیلههای خورد شدهٔ مرغ رو همراه با پیاز و سیری که از قبل آماده کردین سرخ میکنین من در این مرحله چند قطره زعفران ، مقدار خیلی کمی زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه میکنم. بعد از چند دقیقه قارچهای خورد شده رو هم به مرغها اضافه کنین.
دقت کنین که سٔسهای سویا معمولا کمی طعم شوری دارن پس خیلی مراقب اندازهٔ نمکی که به غذا میزنین باشین .
هم زمان با فیلهها بادام هندی رو هم به مواد اضافه کنین تا با مرغ تفت بخوره. بعد از اینکه از نرم شدن فیلهها مطمئن شدین بقیه سبزیجات رو به مرغها اضافه کنین . من در این مرحله کمی فلفل چیلی هم به این غذا اضافه میکنم چون تندی ،این غذا رو خوش طعم تر میکنه.
در قابلمهای جداگانه کمی آب جوش بیارین و نودل هارو اضافه کنین ، بسته به نوع نودلی که استفاده میشه زمانِ جوشیدن متفاوت خواهد بود بعضی نودلها اصلا نیازی به جوشیدن ندران و به محض اینکه تو آب جوش بریزین نرم و آمادهٔ خوردن میشن ، اگر در ایران از نودلیت استفاده میکنین تنها ۵ دقیقه نیاز هست که داخل آب بجوشن و فورا نرم میشن و چون بسیار لطیف هستن اصلا نباید مثل ماکارونی در آبکش و زیر آب سرد بگیرین فقط با یک کفگیر از داخل آب جوش بردارین و به ماهیتابهٔ مرغ و سبزیجات اضافه کنین.
سٔس سویا رو با دست و دلبازی فراوان روی این غذا بریزین و در ظرفی که پختین خیلی ملایم طوری که رشتهها له نشان هم بزنین .
این غذا باید به صورت پرسی سرو بشه و تناسبی با دیس اصلا نداره . بهتر هست از کاسه گود برای کشیدن استفاده کنین . در آخرین مرحله کمی کنجد روی ظرف بریزین .
نوش جان
شما میتونین این غذا رو بسته به سلیقه و موادی که در دسترس دارین با گوشت گوساله ، میگو و یا تنها با سبزیجات درست کنین.
میدونم که تعطیلات عید بهتون خوش گذشته و علاوه بر خاطرات شیرین یک مقدار اضافه وزن هم ازش به یادگار نگه داشتین :)
امشب براتون یک غذا پر از سبزیجات تازه و خوشمزه دارم که امیدوارم تنوع خوبی باشه برای شبهای بهاریتون.
این غذا اصالتاً غذای چینی محسوب میشه و خوب ما طبق معمول همیشه با افزودن اسانسهای خوشمزه ایرونی طعم اون رو به ذائقهٔ خودمون نزدیک میکنیم.
مواد لازم :
فیله تازه مرغ
فلفل دلمه در ۲ رنگ ، هویج ، کلم بروکلی ، پیاز بنفش ، قارچ ، سیر تازه
بادام هندی
نودلِ چینی (در ایران نودلیت)
سٔس سویا و مقداری کنجد
پیاز و فلفل دلمهها رو به صورت خلالهای باریک و بلند ببرید .پیاز و سیر رو به مدت چند دقیقه تفت بدین در حدی که پیاز طلایی بشه دقت کنین که پیاز داغ درست نکنین فقط تا جایی که پیاز طلایی رنگ بشه کافیه.
پیاز رو از روی اجاق بر دارین و در ظرفی جداگانه بریزین سپس فلفل دلمه ،خلالهای بسیار نازک و باریک هویج و کلم بروکلیهای خورد شده را سرخ کنین باز هم تا جایی که سبزیجات ظاهر تازه و خوش رنگ خودشون رو حفظ کنن و شکننده نشن ، سپس در ظرفی جداگانه فیلههای خورد شدهٔ مرغ رو همراه با پیاز و سیری که از قبل آماده کردین سرخ میکنین من در این مرحله چند قطره زعفران ، مقدار خیلی کمی زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه میکنم. بعد از چند دقیقه قارچهای خورد شده رو هم به مرغها اضافه کنین.
دقت کنین که سٔسهای سویا معمولا کمی طعم شوری دارن پس خیلی مراقب اندازهٔ نمکی که به غذا میزنین باشین .
هم زمان با فیلهها بادام هندی رو هم به مواد اضافه کنین تا با مرغ تفت بخوره. بعد از اینکه از نرم شدن فیلهها مطمئن شدین بقیه سبزیجات رو به مرغها اضافه کنین . من در این مرحله کمی فلفل چیلی هم به این غذا اضافه میکنم چون تندی ،این غذا رو خوش طعم تر میکنه.
در قابلمهای جداگانه کمی آب جوش بیارین و نودل هارو اضافه کنین ، بسته به نوع نودلی که استفاده میشه زمانِ جوشیدن متفاوت خواهد بود بعضی نودلها اصلا نیازی به جوشیدن ندران و به محض اینکه تو آب جوش بریزین نرم و آمادهٔ خوردن میشن ، اگر در ایران از نودلیت استفاده میکنین تنها ۵ دقیقه نیاز هست که داخل آب بجوشن و فورا نرم میشن و چون بسیار لطیف هستن اصلا نباید مثل ماکارونی در آبکش و زیر آب سرد بگیرین فقط با یک کفگیر از داخل آب جوش بردارین و به ماهیتابهٔ مرغ و سبزیجات اضافه کنین.
سٔس سویا رو با دست و دلبازی فراوان روی این غذا بریزین و در ظرفی که پختین خیلی ملایم طوری که رشتهها له نشان هم بزنین .
این غذا باید به صورت پرسی سرو بشه و تناسبی با دیس اصلا نداره . بهتر هست از کاسه گود برای کشیدن استفاده کنین . در آخرین مرحله کمی کنجد روی ظرف بریزین .
نوش جان
شما میتونین این غذا رو بسته به سلیقه و موادی که در دسترس دارین با گوشت گوساله ، میگو و یا تنها با سبزیجات درست کنین.
Post a Comment