سلام
شرمنده از تاخیر چند روزه . فصل فصلِ آنفلانزا و سرما خوردگیست و ما هم به هر حال بی بهره نموندیم و چند روزی رو در بستر به صرف شلغم پخته و آب پرتغال گذروندیم .
امروز با یک حال بهتر و کمی سر حال تر برگشتم تا یک پست اختصاصی برای ۲ پیش غذای خوشمزه داشته باشیم.
این ۲ نوع پیش غذا ساده ،شیک و پر کاربرد هستن ،شما هم به تنهایی و فقط به عنوان اشتها آور میتونین ازشون استفاده کنین و هم به همراه غذای اصلی میتونین سرو کنین.
اشتها آور اول قارچ شکم پر !
برای این کار به تعداد مناسب قارچهای نسبتا درشت و سفت و خوش قیافه نیاز دارین ، یک دسته اسفناج تازه ،یک گوجه فرنگی تپل و مقدار خیلی کم پنیر موتزرلا.
قارچ هارو برای مدتی در آب خیس کنین تا کاملا از گل و لای پاک بشن سپس بشورین و با دستمال کاملا آب اونها رو بگیرین .
به مدت نیم ساعت قارچ هارو در محلول آب لیمو ترش و کمی روغن زیتون بخوابونین این کار نه تنها باعث مزه دار شدن قارچ شما میشه بلکه از سیاه شدن اونها هم جلوگیری میکنه .البته قابل ذکره که من در عکسی که میبینین از قارچ پرتبلا استفاده کردم که این نوع قارچ به خودی خود تیره رنگ هستن ولی اگر شما از قارچ سفید استفاده میکنین محلول آب لیمو به حفظ رنگ قارچ شما خیلی کمک میکنه.
اسفناج هارو بعد از شستن حسابی با چاقو ساطوری کنین و به مدت ۱۰ دقیقه با مقدار بسیار کمی آب بذارین بپزن .وقتی آب اسفناجها کاملا بخار شدن کمی سیر تازه با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون اضافه کنین و یک تفتی به اسفناجها بدین .در حدی که تغییر رنگ ندن.
قارچها رو که حالا خوب مزه در شدن از ساقه جدا کنین و در یک ظرف نسوز بچینین . داخل هر قارچ به اندازهٔ یک قاشق مربا خوری پنیر موتزرلا بریزین روی پنیر رو با اسفناجهای تفت داده شده بپوشونین و روی اسفناج هارو با گوجههای خورد شده پر کنین .
ظرف نسوز رو به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط داخل فر بذارین.
پیش غذای شما آمادست ! نوش جان !
مثل همیشه این بار هم باید اضافه کنم که موادی که برای پر کردن قارچها استفاده میکنین کاملا به سلیقه و میل شما بستگی داره ، همچنین بسته به نوع غذای اصلی سنگینی یا سبکی اون مواد فرق میکنه این نوع موادی که در این دستور به کار رفته بسیار سبک و سالم هستش .
اشتها آور دوم : دوپیازه میگو
برای این نوع اردور به مقداری میگوی ریز و پاک شده ، پیاز داغ و سیر فراوان ,کرفس تازه خورد شده، زردچوبه و زعفران نیاز داریم .
کرفسهای خورد شده (توجه کنین که هر چه کرفس هارو نازک تر خود کنین بهتر خواهد بود ) رو با پیاز داغ تفت بدین سپس میگو هارو بعد از شستن و خشک شدن همراه با سیر تازه خورد شده به پیاز داغ اضافه کنین ، هم زمان مقداری زردچوبه نمک و فلفل به غذا بزنین . دقت داشته باشین که این نوع پیش غذا بسته به میل و طبع شما میتونه با فلفل قرمز تهیه بشه که خوب غذا تند مزه تر خواهد بود.
وقتی خوب مواد رو با هم مخلوط کردین کمی زعفران اضافه کنین . بهتره که برای پختن این غذا از شعلهٔ زیاد استفاده کنین چون در حقیقت میگوی ریز شما آنچنان نیازی به پختن نداره و فقط قصد سرخ کردن این مواد باهم هست ،شعلهٔ پایین ممکنه باعث سفت شدن میگوی شما بشه.
وقتی میگوها رنگ طلایی گرفتن غذا آمادست ،بهتره نذارین میگوها خشک بشن ، در آخرین لحظه چند قطره آب لیمو ترش هم به مواد اضافه کنین.
من در کنار بشقاب سرو این اردور چند قطره سٔس تایلندی ریختم که هم برای تزئین بشقاب کاربرد داره و هم طعم تند آن با این پیش غذا هماهنگی داره.
نوش جان
Post a Comment